Rendeki Vendégház nem "csak" egy szállás.

Ha röviden kellene kifejezni, miért hozzánk jöjjön vendégül két dolog jut eszembe. Egyik a településen élő emberek kedvessége, vendégszeretete, segítőkészsége valamint a körülvevő természeti adottságok, Sümeg nyujtotta lehetőségek.

Azt, hogy miért a csabrendeki, Rendeki Vendégházat válassza amikor pihenni, kikapcsolódni vágyik, több pontban tudom csak indokolni.

 

Nem klasszikus szállás..

Törekszünk arra, hogy ne "egy szállás" legyünk, abból van már sok. Mi otthont szeretnénk nyújtani mindazoknak, aki bennünket választanak.


 

Vidéki környezet és Sümeg közelsége

Úgy a település arculata, mint a ház és az udvaré is vidéki hangulatú. Az  óránként megkonduló harangszó, egy távoli kakas kukorékolása , vagy egy zümmögő légy mind mind megzavarhatja a zörgő falevelek halk morajlását :-) Nem is beszélve az éhes cicák hangosan korgó pocakjairól. 

A mi ajándékunk


A ház felszerelt fűszerekben, konyhai alapanyagokban úgy mint tea, kávé, cukor, olaj, liszt stb. Minden fellelhető élelmiszer a vendégért van, ingyenes fogyasztásra .


 

Adunk

Tiszta és illatos törölközőt,külön kéztörlőt, szigorúan! vasalt ágyneműt, konyharuhát, Wc papírt,  szép és rendezett udvart, wifit, bizonyos időszakban, málnát, ribizlit, almát, szilvát, szőlőt :-)

Természetesen mindez ingyenes

Felszereltség

 2 klíma, kandalló, Tv, /mindkét helyiségben/ hifi, vasaló, hajszárító, mikró, vízforraló, /kotyogós/ kávéfőző, szűrő, szedő, merő, szelő :-) stb. eszközök, társasok, kártyák. Bogrács, nyárs, tűzifa.


 


Nem fogsz csalódni


Mindent azért teszünk, hogy a vendég jól érezze magát, nem vagyunk tökéletesek, de törekszünk erre, csak annyit kérünk, mondj véleményt, hogy tanulhassunk belőle.

A Rendeki vendégháztól kb 300m-re 2 kis élelmiszer üzlet is található.  Az Ady út elejétől jobbra az egyik, balra a másik. /11-14 óráig zárva vannak/  Az Ady út elejétől jobbra az élelmiszer bolt mellett található az Édenkert Bisztro, egy igényes!! hely egy kellemes sörözésre, netán egy felejthetetlen fagyizásra :-)